Frakt & Leverans

LEVERANSTID

Leveranstiden är normalt inom 1-3 arbetsdagar från AllRums lagervaror.
Om produkten i leveranstiden anges som beställningsvara innebär det att vi inte har produkten i lager utan vi tar hem den enbart för Dig när Du genomför Din beställning. Texten "beräknas inkommer....”, är den beräknade tiden för att produkten ska inkomma till vårt lager. Denna produkt går inte att beställa, maila oss gärna på info@allrum.se för ev. annan överenskommelse. Ibland kan det ta längre tid eftersom de flesta av våra produkter tillverkas förhand och transporteras långväga. Ibland är det tillverkaren som plötsligt ändrar leveranstid, utan att vi på något sätt kan påverka detta. Vi gör allt för att påskynda leveranserna till dig och vi kommer att skicka varan till dig omgående när vi fått in den i butiken.

Vi reserverar oss för oförutsedda förseningar i leveranser som beror på våra leverantörer eller postgång. Om leveransförsening skulle uppstå meddelar vi Dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. AllRum strävar alltid efter att på bästa sätt fullfölja Din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då AllRum leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande gentemot oss. Ersättning utgår inte vid en eventuell leveransförsening.

TILL OMBUD 69 KR
Leverans sker till ett ombud nära Dig som mottagare. Det är transportföretagets system som väljer vilket ombud som ligger närmast dig, utifrån ditt postnummer. När Du fått en avisering via SMS, brev eller via e-post från transportföretaget, finns Ditt paket att hämta ut hos anvisat ombud. Ta med Dig angiven information från aviseringen samt Din legitimation. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar därefter skickas paket tillbaka till AllRum. Mindre paket/brev skickas med Postens varubrev och kommer hem till din brevlåda.

OUTLÖSTA PAKET
För outlösta paket debiteras Du som kund en kostnad på 400 SEK, vilket motsvarar de kostnader som det outlösta paketet orsakat AllRum. Det gäller expediering, packning, emballage frakt, ev. postförskottsavgift, returfrakt, returbehandling samt insortering tillbaka på lagret.

LEVERANSER TILL UTLANDET

Vi levererar även till utlandet. De länder som vi satt igång för handel är Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Leverans är dock möjlig till samtliga länder och önskar du leverans till annat land så vänligen hör av dig till info@allrum.se Möjliga betalsätt för utrikes leveranser är Kortbetalning (VISA, MasterCard)
Fraktkostnaden är 299 kr för leverans utanför Sverige.

HÄMTA SJÄLV PÅ ALLRUMS LAGER 0 KR
Du har möjlighet att kostnadsfritt själv hämta ditt paket på AllRumslager som ligger centralt i Karlstad. Om Du väljer detta fraktsätt, kontaktar vi Dig för att komma överens om en tid för avhämtning som passar båda parter.

Fri frakt inom Sverige när du handlar över 1200 SEK!