Badrumsinspiration – inredningstips för dig som ska inreda badrum

Går du i tankar om att renovera och inreda badrum? Här hittar du inredningstips och massvis med badrumsinspiration. Vi ger dig allmänna råd och idéer på snygg inredning till badrummet.

4 saker att tänka på när du ska inreda badrummet

Att renovera och inreda ett badrum är ofta en stor investering som ska hålla över en längre tid. Vi ger dig våra 4 viktigaste inredningstips som kan vara bra att tänka på när du ska inreda badrummet.

tips 1

Hållbarhet

Tänk på att du vill undvika färger eller mönster som du kommer att tröttna på. Vill du vara riktigt ekonomisk och miljömedveten ska du se till att du inreder ett badrum som håller i längden.

tips 2

Lösa skåp

Idag är det många som väljer att montera fast kommoder och skåp på väggarna. Vårt råd är att du väljer fristående inventarier i badrummet istället. Detta underlättar för enklare variation. Även badkaret borde vara fristående.

tips 3

Kakel till badrummet

När du ska inreda badrummet, välj kakel med omsorg. Ditt val av kakel till badrummet får gärna vara tidlöst och i färger du helt enkelt kommer tycka om länge.

tips 4

Duschdraperi

Med ett duschdraperi kan du med enkla medel inreda badrummet på nytt. Byt ut när du har tröttnat på den gamla färgen eller mönstret.