Att hyra massagestol till kontoret: En investering i välbefinnande och produktivitet

I dagens hektiska arbetsmiljö är det viktigare än någonsin att prioritera välbefinnande och återhämtning. Att erbjuda en massagestol på arbetsplatsen kan vara en effektiv strategi för att förbättra medarbetarnas hälsa och produktivitet. Hyra en massagestol ger flexibilitet och ekonomiska fördelar, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för många företag.

Fördelar med att hyra massagestol

Att hyra massagefåtölj till kontoret är inte bara en trend; det är en investering i personalens välbefinnande. När du ska hyra en massagestol till företaget så är Promas ett populärt altenativ. De arbetar för att aktivt främja hälsa på jobbet och besitter stor erfarenhet och kunskap inom området. Några av de viktigaste fördelarna med att hyra en massagestol istället för att köpa inkluderar:

 • Ekonomisk flexibilitet: Hyra eliminerar behovet av en stor förskottsinvestering, vilket frigör kapital för andra företagsbehov.
 • Prova innan köp: Detta ger en riskfri chans att testa hur väl en massagestol mottas av medarbetarna.
 • Service och underhåll: Hyresavtalet täcker ofta service och reparationer, vilket eliminerar bekymmer och extra kostnader.
 • Anpassningsbarhet: Med hyra kan företag enkelt byta till en nyare modell eller en med andra funktioner baserat på feedback och behov.

Ökat välmående med ergonomi på arbetsplatsen

En av de viktigaste aspekterna att överväga när det gäller att investera i en massagestol till kontoret är de ergonomiska fördelarna den kan erbjuda. En ergonomiskt utformad stol kan hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska belastningen på rygg, nacke och axlar som ofta uppkommer vid en stillasittande arbetsdag. Att ha en massagestol på arbetsplatsen kan bidra till både individuellt och kollektivt välbefinnande. Några av de mest framträdande fördelarna är:

 • Stresslindring: Regelbunden användning kan minska stress, vilket i sin tur kan leda till minskad frånvaro och högre produktivitet.
 • Förbättrad produktivitet: Avkoppling och återhämtning är avgörande för att bibehålla hög produktivitet. En snabb session i massagestolen kan hjälpa dina medarbetare att återfå fokus och energi, vilket kan öka deras arbetsprestation
 • Ökad energi: En kort paus för massage mitt på dagen kan förnya energi och öka koncentrationen.
 • Hälsosamma medarbetare: Minskning av muskelspänningar, förbättrad blodcirkulation och sänkt blodtryck är bara några av de många hälsofördelarna.
 • Företagskultur: Genom att visa omsorg om medarbetarnas hälsa kan du förbättra företagets kultur och medarbetarnas lojalitet.

Friskvårdsbidrag och massage

Friskvårdsbidrag är en förmån som allt fler företag erbjuder sina medarbetare som en del av sitt hälsofrämjande initiativ. Det innebär att arbetsgivaren tillhandahåller en ekonomisk ersättning för att täcka kostnader för olika typer av friskvårdsaktiviteter. Detta kan inkludera allt från gymkort och gruppträningsklasser till massage och wellness-behandlingar, inklusive möjligheten att hyra eller använda en massagestol på kontoret.

Att erbjuda friskvårdsbidrag kan vara en stor fördel för företag av flera skäl. För det första främjar det medarbetarnas välbefinnande och hälsa, vilket i sin tur kan leda till minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet. Genom att uppmuntra till regelbunden träning och avkoppling kan företag hjälpa sina medarbetare att hantera stress och förbättra sin fysiska och mentala hälsa.

Friskvårdsbidraget ger företag och medarbetare möjlighet att dra nytta av massage som en terapeutisk och förebyggande hälsoåtgärd. Det kan vara en värdefull investering för att främja välmående och produktivitet på arbetsplatsen. Så om du vill ta hand om din hälsa och njuta av fördelarna med massage, se till att utnyttja friskvårdsbidraget och boka in en massagebehandling idag – exempelvis en bindvävsmassage hos Nordiska Kliniken.

Tips för att välja rätt massagefåtölj

 • Användarvänlighet:Stolen bör vara enkel att använda och anpassa till individuella behov.
 • Funktioner:Olika modeller erbjuder olika funktioner, såsom massageprogram, värme och musik. Välj en stol med funktioner som passar dina medarbetares behov.
 • Ljudnivå:Vissa massagestolar kan vara ganska högljudda. Se till att välja en tystgående modell om du vill ha en lugn och avkopplande miljö.
 • Budget:Hyreskostnaden kan variera beroende på modell och funktionalitet. Bestäm din budget innan du börjar leta efter en stol.