Hyr massagestol och upptäck fördelarna

Att ha möjligheten till en massagestol på kontoret kan ha många fördelar för produktiviteten och hälsan. Att däremot köpa en massagestol kan vara dyrt och kräver regelbundet underhåll. Då kan ett bra alternativ vara att hyra en massagestol. Här kommer vi belysa fördelarna med att hyra en massagestol på arbetsplatsen och vad som är bra att tänka på när man ska välja en modell.

Minskad stress och friskvård för anställda med en massagestol

Att erbjuda en massagestol på arbetsplatsen är ett kraftfullt sätt att främja välbefinnande och minska stress bland dina anställda. Massagestolar erbjuder enkel tillgång till avkoppling och återhämtning mitt i arbetsdagen, vilket kan leda till minskad stress och ökad produktivitet. Dessutom kan företag ofta dra nytta av friskvårdsbidrag för att täcka kostnaderna för massagebehandlingar, vilket gör det till en attraktiv förmån för medarbetare.

Med ergonomisk design, anpassningsbara intensitetsnivåer och olika tekniska funktioner erbjuder massagestolar en skräddarsydd upplevelse som främjar bättre hälsa och välbefinnande. Genom att investera i en massagestol på kontoret visar företaget omsorg om sina anställdas hälsa och bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö.

Fördelar med att hyra massagestol

Att hyra massagefåtölj företag är inte bara en trend; det är en investering i personalens välbefinnande. När du ska hyra massagestol till företaget så är Promas ett populärt altenativ. De arbetar för att aktivt främja hälsa på jobbet och besitter stor erfarenhet och kunskap inom området. Några av de viktigaste fördelarna med att hyra en massagestol istället för att köpa inkluderar:

 • Ekonomisk flexibilitet:
 • Hyra eliminerar behovet av en stor förskottsinvestering, vilket frigör kapital för andra företagsbehov.
 • Prova innan köp:
 • Detta ger en riskfri chans att testa hur väl en massagestol mottas av medarbetarna.
 • Service och underhåll:
 • Hyresavtalet täcker ofta service och reparationer, vilket eliminerar bekymmer och extra kostnader.
 • Anpassningsbarhet:
 • Med hyra kan företag enkelt byta till en nyare modell eller en med andra funktioner baserat på feedback och behov.

Fördelar med massagestol

En av de viktigaste aspekterna att överväga när det gäller att investera i en massagestol till kontoret är de ergonomiska fördelarna den kan erbjuda. En ergonomiskt utformad stol kan hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska belastningen på rygg, nacke och axlar som ofta uppkommer vid en stillasittande arbetsdag. Att ha en massagestol på arbetsplatsen kan bidra till både individuellt och kollektivt välbefinnande. Några av de mest framträdande fördelarna är:

 • Stresslindring:
 • Regelbunden användning kan minska stress, vilket i sin tur kan leda till minskad frånvaro och högre produktivitet.
 • Förbättrad produktivitet:
 • Avkoppling och återhämtning är avgörande för att bibehålla hög produktivitet. En snabb session i massagestolen kan hjälpa dina medarbetare att återfå fokus och energi, vilket kan öka deras arbetsprestation
 • Ökad energi:
 • En kort paus för massage mitt på dagen kan förnya energi och öka koncentrationen.
 • Hälsosamma medarbetare:
 • Minskning av muskelspänningar, förbättrad blodcirkulation och sänkt blodtryck är bara några av de många hälsofördelarna.
 • Företagskultur:
 • Genom att visa omsorg om medarbetarnas hälsa kan du förbättra företagets kultur och medarbetarnas lojalitet.

Tekniska funktioner och anpassningsmöjligheter

Teknologin bakom dagens massagestolar är både avancerad och imponerande. Med tanke på de varierade behoven hos användare, erbjuder dessa stolar:

 • Mångsidiga program:
 • Från Shiatsu till knådande, de flesta stolar har flera program att välja mellan.
 • Anpassningsbar intensitet:
 • Användare kan välja mellan lätt till intensiv massage baserat på deras komfortnivå.
 • Värmeteknik:
 • Vissa modeller inkluderar värmefunktioner för extra avkoppling och muskelavslappning.
 • Ergonomisk design:
 • Många massagestolar är designade med ergonomi i åtanke, vilket garanterar att användaren får maximal komfort under varje session.

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag är en förmån som allt fler företag erbjuder sina medarbetare som en del av sitt hälsofrämjande initiativ. Det innebär att arbetsgivaren tillhandahåller en ekonomisk ersättning för att täcka kostnader för olika typer av friskvårdsaktiviteter. Detta kan inkludera allt från gymkort och gruppträningsklasser till massage och wellness-behandlingar, inklusive möjligheten att hyra eller använda en massagestol på kontoret.

Att erbjuda friskvårdsbidrag kan vara en stor fördel för företag av flera skäl. För det första främjar det medarbetarnas välbefinnande och hälsa, vilket i sin tur kan leda till minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet. Genom att uppmuntra till regelbunden träning och avkoppling kan företag hjälpa sina medarbetare att hantera stress och förbättra sin fysiska och mentala hälsa.

För det andra kan friskvårdsbidrag vara en attraktiv förmån som hjälper till att locka och behålla kompetenta medarbetare. Det visar att företaget bryr sig om sina anställda och är engagerat i deras välmående utanför arbetet. Det kan också bidra till att skapa en positiv och hälsosam arbetsmiljö samt förbättra företagets image och rykte som en attraktiv arbetsgivare.

Friskvårdsbidrag – massage

Massage är en populär friskvårdsaktivitet som kan vara täckt av friskvårdsbidrag från arbetsgivaren. Genom att använda friskvårdsbidraget för massagebehandlingar kan medarbetare njuta av de många hälsofördelarna som massage erbjuder.

Friskvårdsbidraget ger företag och medarbetare möjlighet att dra nytta av massage som en terapeutisk och förebyggande hälsoåtgärd. Det kan vara en värdefull investering för att främja välmående och produktivitet på arbetsplatsen. Så om du vill ta hand om din hälsa och njuta av fördelarna med massage, se till att utnyttja friskvårdsbidraget och boka in en massagebehandling idag – exempelvis en bindvävsmassage hos Nordiska Kliniken.

Fördelar med massage

Massage har länge varit känt för sina hälsofrämjande egenskaper. Det är en beprövad metod för att lindra spänningar, minska stress och främja avkoppling. Genom att inkludera massage i arbetsmiljön kan du ge dina medarbetare verktyg för att hantera de fysiska och mentala påfrestningarna som kan uppstå på jobbet. Det främjar också ökad blodcirkulation, vilket kan förbättra koncentration och energinivåer. Genom att erbjuda massagestolar på kontoret kan du skapa en positiv och hälsofrämjande arbetsmiljö som bidrar till ökat välmående och produktivitet hos dina medarbetare. Läs mer om massagens historia och hur det har haft inverkan på människor genom åren.