Smarta inredningstips för gästrum– så ska du inreda ett gästrum

Letar du efter tips och inspiration på hur du ska lyckas med inredningen av ett gästrum eller gäststuga? Här hittar du 4 smarta inredningstips som får ditt gästrum att bli något extra.

Så lyckas du med inredningen av gästrummet

4 snygga och enkla tips på hur du lyckas inreda ett gästrum på bästa sätt. Dina gäster kommer att vilja flytta in på heltid, vi lovar! Våra inredningstips passar dig som ska inreda både stora och små gästrum.

tips 1

Mysiga sängkläder

Ge dina gäster möjligheten krypa ner i en säng med fluffiga och mjuka sängkläder i satin. Inred ditt gästrum eller gäststuga med sköna sängkläder och dina vänner och gäster kommer att tacka dig.

tips 2

Inredningsdetaljer

Inred gästrummet med inredningsdetaljer som gör gästrummet hemtrevligt och välkomnande. Häng upp krokar och hyllor som dina gäster kan använda så de kan hänga upp sina kläder.

tips 3

Mjukt gästrum

Var inte rädd för att inreda gäststugan eller gästrummet med textilier. Tänk stoppad sänggavel, härliga kuddar och överkast i samma färgskala. Häng gärna in en morgonrock till dina gäster.

tips 4

Extra detaljer

Ställ gärna in ljuvliga doftljus och fräscha blommor precis innan dina gäster anländer. Detta är verkligen ett härligt sätt att få dina gäster att känna sig välkomna. Fyll ert gästrum med värme och väldoft.